Home sweet home <3

Först lite SVAR för första gången på sjukt länge.
Tobbix:
NEJ, jag har hittar inte på folk att bli kär i x) Det är huvudpersonen i en bok jag funderar på att skriva. Jag är bara helt säker på att om han fanns på riktigt skulle jag vara kär i honom för han är precis min typ. Det stör mig lite
faktiskt, men jag får väl skylla mig själv xD

Och Tobbix igen:
...Tecken på vaaad? >_>
Jag vill inte att det ska vara ett tecken! Det rör sig om en person jag absolut INTE vill tänka på och så ser jag folk som liknar honom överallt och usch. D: Det blir sjukt jobbigt, speciellt när det är en helt annan person än den som typ hela världen vet att jag är kär i.

A-ny-way.
Jag är hemma från Öland! Vi har varit i... eh.... Sommarstugan. Kan man säga. Bara det att det kommer turister till våran sommarstuga på dagarna. Och det är inte riktigt vanligt sommarstugeliv. Men det är kul!

Nu tror jag att jag ska gå och koka mig lite gröt till frukost, sen duscha, och sedan bär det av att träffa folk på torget!


Farewell~



Don't you hate it...

when those things happen?
Here I am, listening to music and looking through some pics from last year, and I see this accidentally taken picture of the person I really don't want to think of but whom everything keeps reminding me of today, perfectly synced with the line Happy endings gone forever more.
God I'm pathetic.

Mitt i natten

Varning för mycket videos? Eller ja. Ett par stycken.

Först, den här. För att jag älskar låten. Det är för övrigt henne, Vitryssland, jag ska cosplaya (se tidigare inlägg) ~


Jag har alltid tyckt om Belarus-Lithuania. Jag vet inte riktigt varför, de skulle vara söta tillsammans. Om inte Natalia var en incestuös psychobitch. Det är hon i och för sig inte i min hjärna, men i canon. Och canon > My mind.

Inte i mitt Narnia.


Nästa video är Green Day - Jesus of Suburbia.
Because I think I might've fallen in love with this Saint Jimmy person.


Förebilden för huvudkaraktären i min bok. Jakob. Jag har funderat på att döpa om honom till Jimmy, det skulle passa honom bättre, men det vore bara nej. Jag kan inte skapa en person jag vet att jag skulle falla pladask för om jag träffade honom i verkligheten, och döpa honom till ett av mina favoritnamn som jag hör överallt. Men samtidigt borde han heta det.
Jag hade något annat namn åt Erica också, men jag tror det får bli Erica ändå. Och Vince ska heta Vince(nt) och inget annat. Det skulle inte passa lika bra med hans dreadlocks.
Jag tror jag bara svamlar.

Och jag kommer förhoppningsvis kunna se Harry and the Potters i Göteborg iallafall. Inte Stockholm. >_< Det är samma vecka som litteraturlägret.
VARFÖR SKA ALLT KROCKA!?

Jag tänkte slänga in "När jag mår skit, vill du ha mig då?" med Mimikry här också. Men jag orkar inte.

Jag har nästan sytt färdigt min nya vikingaklänning! Det är av linne, den gamla är av ylle, så det blir inte lika varmt. Väldigt bra då det lär bli upp mot 30 grader på lördag. Usch. Men det blir nog roligt! Gillbergadagen, i Nysäter :D

Sommaren kommer ägnas åt anime, musik och promenader.
Och att försöka förvandlas tillbaka till den Tandis jag var en gång.
Med det säger jag god natt. Klockan är ungefär tjugo i tre.




Darling, it's you I'm without.

RSS 2.0