...

Pappa lyfte nyss bort vardagsrumsdörren. Jag har INGEN ANING om vad han håller på med. O_O'

Katterna ser också väldigt förvirrade ut.


NOODLES! *ludvigpose*

Hej jag är lite hyper och sov till halv tolv men trött ändå :D

Har nyss varit och handlat. Pappa tyckte att jag skulle vara in charge of the mat idag = nudlar! 8)

...är klockan så mycket? Å fasen. Tiden går fort nuförtiden o_O Vilket btw innebär att det är skola imorgon om jag har förstått det rätt och det är söndag idag. Jag är inte helt säker.

Jag har blivit av med den norska hiphoplåten btw. Det var på tiden.
Och jag har en känsla av att när jag bloggar aktivt bloggar jag lite för aktivt vilket leder till att det har blivit runt fem inlägg per dag ibland.... xD Men men.
Jag vill ha knäckis. Det var länge sen jag åt det :o Jag kom på det nu när jag började svamla om att blogga, för på min gamla blogg finns det typ massa inlägg bara om knäckis xD Det är väldigt beroendeframkallande. Nu knarkar jag tuggummi istället och det är bra för det är lättare att ha med sig :D Fast skolan är anti tuggummin... >_> Långa raster for the win, då kan man tugga utomhus utan att lärarna märker nåt.

Jag ska snart uppdatera mig lite på de cirka fyra bloggar jag orkar hålla koll på, tillhörande mina tre bloggläsare och svenska hpfans, nörd som jag är. xD

Jag saknar mina nördar >__< Lovisa, vi får ta och arra en träff nu till helgen eller nästa helg, jag dör typ annars. Vissa av folket har jag inte träffat på tre veckor (det känns iallafall länge) och vissa sen HBPpremiären D: Det är nästan två månader!

Och jag vill gå på konvent. Hoppas jag kan åka på Sonorus... Cosplaya Hermiones ögonbryn 8D (helt egen karaktär. Seriöst. Se filmerna, de har ett eget liv)

Ikväll blire Sagan om Konungens Återkomst! <3
*ludvigpose* (ni vet det där YEY och vifta med händerna)

"When I'm happy, I go YAY! *ludvigpose*"

Idag har jag varit duktig och städat, städat, städat. Flyttat på säng, städat under säng, flyttat tillbaka säng, tömt byrå, fixat i förrådet och massor. Måste ju städa ur förrådet nu, för om ett tag kommer det vara FULLT med uppstoppade djur. Kan inte ha dem här uppe och pappa har lovat att ta hand om dem xD Som tur är äter de inte så mycket, så det är rätt billigt. :3

It's time to meet the muppets on the muppet show tonight

(Haha, vad söt man kan vara då. ^^)

Jag har tillbringat typ halva dagen med att städa mitt rum, jag trodde det var omöjligt o_O Det låg saker ÖVERALLT, man fick bana sig fram och det var damm och katthår överallt och det luktade konstigt och jag fattar inte att jag har kunnat sova där inne >_<
(Lovisa, du vet vad jag menar)

Ikväll är det Sagan om de Två Tornen! <3 Klockan nio på trean, och vi har laddat upp med godis och cola och allt som kan behövas :D (och glasögon, de känner sig oälskade för att jag inte har haft dem i skolan.)
JUST DET. Jag ska lära mig att peta mig i ögonen (vad skumt det lät) så ska jag skaffa linser för jag är trött på att glömma glasögonen överallt D:

Men nu har pappa börjat få abstinensbesvär och MÅSTE spela Age of Empires, så det här blev rätt kort.


Oh noes.

Inte nu igen.

[insert rubrik]

Man lär sig nåt nytt varje dag. Idag har jag (eller rättare sagt Annika) lärt mig att Whirlwind är med i Fucking Åmål. Det visste inte jag o_O

Jag trivs som fasen i livet just nu. Jag mår bra :D
-Bytt skola
-Börjar lyssna på awesome musik (det gjorde jag iofs redan med den här musiken är också awesome)
-Slutat (ska sluta) spela saxofon. Mammas argument håller liksom inte, för jag vill inte slösa bort mitt liv på något jag inte tycker är kul bara för att Samuel ångrade sig fyra år senare. Eller?

Minneskortsläsaren har något emot mig. Helt seriöst.

Sötast i universum:


Poccas längst fram, Mossan bakom ^^
Mest för att jag inte kommer på något att skriva. Så får ni se en bild på dem istället :D

Btw upptäckte jag idag att det tydligen är omöjligt att åka buss med 100% främmande människor i den här staden xD
Samuel och jag åkte med samma buss till torget, där han gick av. Sedan går Sebastian på bussen xD Och på halva vägen hem får man sällskap av Katja.
Karlstad är lite Alla-känner-alla-stad. Det är trevligt på ett sätt har jag upptäckt. Och det skrämmer mig. Vart tog min småstadsångest vägen? >__< Å andra sidan är det rätt bra att trivas och inte vilja flytta till Stockholm hela tiden.

Kilsmänniskorna i min klass är skumma. De tycker jag är rolig. Det är jag inte. xD
Eller kanske. Jag vet inte. Men man blir lite menvadfasenXD När Kim och Sebastian ser jätteförväntansfulla ut och Kim bara: "Säg nåt kul!" Jag: "Nej >.<" Eftersom jag är FULLT ÖVERTYGAD om att jag är en ytterst tråkig person.

Vot?

....KA? 8D

</internskämt>

1984

Hej. Tandis är trött. Och det visste ni INTE. Hon har liksom inte gått runt och sagt det hela veckan eller nåt.
Jag tänkte skriva att allt går åt helvete ÄNNU mer men sen kom jag på att det gör det faktiskt inte. Tandis mår finfint. Take THAT, world! >8D

Tobbix påstår att jag har fått en stalker. xD

Och jag är inte bra på att blogga. Vad ni (*host*Tobbix*host*) än säger.
Men det är inte mitt problem utan erat för det är inte jag som ska läsa min blogg, det är NI. 8D Jag tror jag har typ två, tre bloggläsare vid det här laget. Mycket, jag vet ^___^

Haha, jag hittade 1984 i bokhyllan, och jag börjar tro att George Orwell var rätt hög när han skrev den xD Hur mycket trodde han kunde hända på 35 år egentligen?
Baksidestext:

"1984 strider tre stater om makten i världen: Eurasien, Ostasien och Oceanien. Kriget upphör aldrig men konstellationerna ändras. Via den ständigt vakande teleskärmen får invånarna i Oceanien meddelande om vem som är fienden för dagen.
Överallt i Flygbas Ett, som tidigare hette England, möter man bilden av Storebror, Oceaniens ledare. Hans och pariets valspråk är: Krig är fred - Frihet är slaveri - Okunnighet är styrka.
Winston Smith är anställd i sanningsministeriet där han arbetar med att ändra historiska uppgifter så att de passar den just rådande påbjudna uppfattningen. En dag råkar han hamna i prolernas kvarter, dvs hos de lägst stående i staten, icke partimedlemmar. I en lumpbod hittar han en gammaldags dagbok med oskrivna blad. Han kan inte motstå frestelsen utan köper den och börjar ovant fästa sina tankar på bladen, i ett hörn av sitt rum där teleskärmen inte kan se honom. Det finns ett frö av tvivel inom honom. Han har svaga minnen från tiden för Revolutionen och Storebror. Han vet också att det finns en opposition, Broderskapet, som är hatobjekt för partiet. Nyspråksreformen i staten går ut på att utplåna så många ord att det blir omöjligt att uttrycka kritik eller tänka i andra banor än partiet vill. Dubbeltänk, krimtänk, hör till de viktigaste begreppen.
Winston möter Julia och det som först bara är ett återfall i gamla tiders mönster av sexuellt umgänge utvecklas till en djup förälskelse. Men kärlek är krimtänk. Sådana statsförbrytare tas om hand inom kärleksministeriets väggar, en byggnad utan fönster där man får lära sig att älska Storebror."

Haha. Statsförbrytare. Jag skulle ha dödsstraff vid det här laget xD
Men seriöst. Någon mer som undrar vad han gick på när han skrev den? De hade tunga grejer på 40-talet. Väldigt tunga.

Men Bowie's låt 1984 är fett bra, lyssna på den :D

Jag hör en motorcykel.


CAUSE I'M LUKE SKYWALKER! ~

Hej. Jag tänkte att mina två bloggläsare kanske (antagligen inte) hade saknat min blogg, så jag tänkte uppdatera den lite.

Det har varit sommarlov, med Expecto (<3) och Öland.
Men nu har skolan dragit igång igen. Skolan är bra, maten är bra, lärarna är bra, och klassen är awesome!
Jag misstänker att franskaläraren tror att jag och Mikaela knarkar. Om så är fallet förstår jag henne.
Franskalektion igår:
Lovisa, Mikaela, Ludvig, Kim och Sebastian sitter runt ett bord.
Lovisa och Mikaela: *skrattar ihjäl sig åt allt och alla och verkar allmänt höga*
Kim och Sebastian: *skrattar åt Lovisa och Mikaela*
Ludvig: *suckar* -___-
Mikaela: *tittar på Ludvig och börjar skratta ännu mer*
Vi hade roligt. xD YEY! *vifta med händerna* </internskämt>

Det var en kille som satt och tittade på mig på bussen hem. Han var fett läskig. Och då menar jag FETT LÄSKIG. Skräckfilmsmaterial, seriöst. >__<

Nu sitter jag här och lyssnar på Broder Daniel. Idag också. Det började igår med att jag hade Luke Skywalker (minnen<3) på hjärnan och sen blev jag liksom kvar i en playlist med BD. Och så kände jag för att lyssna idag också ^^

BD är en rätt skum smiley btw.
Och jag är inte normal.

Förresten kanske jag ska tala om att jag är lite schizofren. Bara lite. Jag håller koll på varandra, kan man säga.

Vi har Tandis - the usual me. Den ni känner mig som. Glad, konstig och allmänt Tandis.
Sen har vi Lovisa. En deprimerad, olyckligt kär tonårig pessimist. Det är inte alla som har träffat Lovisa, men jag tänkte att det kan vara bra att veta om hon skulle hoppa fram nån gång.
Jag tror att småstadsångesten är det enda Tandis och Lovisa har gemensamt.

Sen har vi ju Boris. Det är han som är vodkabesatt och bryter på ryska. Men jag tror de flesta har hört talas om honom xD

Anyways. Jag återkommer!

RSS 2.0